Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:37 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Scandal într-un bar din Ovidiu Trei bărbaţi, încătuşaţi pentru că au agresat doi agenţi de poliţie

ro

13 Oct, 2014 10:20 2110 Marime text
Sâmbătă, Parchetul de pe lângă  Judecătoria Constanţa a sesizat Judecătoria Constanţa cu propunere de luare a măsurii arestării preventive faţă de Nicolae Lupu, Lucian Dumitru şi Petrică Ghiban.

Potrivit porocurorilor, Nicolae Lupu este cercetat pentru săvârşirea infracţiunilor de răzbunare pentru ajutorul dat justiţiei, distrugere şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, Lucian Dumitru a ajuns în faţa judecătorilor fiind cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de tulburarea ordinii şi liniştii publice şi două infracţiuni de răzbunare pentru ajutorul dat justiţiei, iar Petrică Ghiban este cercetat pentru săvârşirea infracţiunilor de răzbunare pentru ajutorul dat justiţiei şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.
 
Anchetatorii susţin că vineri noaptea, în jurul orei, în timp ce se aflau în incinta barului „Cafe Komodo” din  Ovidiu, cei trei bărbaţi au provocat un scandal. În conflict,  bărbaţii au agresat fizic un poliţist local, cauzându-i vătămări corporale care au necesitat pentru vindecare circa 11-12 zile de îngrijiri medicale. Lucian Dumitru ar fi agresat şi un agent de poliţie, cauzându-i vătămări corporale care au necesitat pentru vindecare circa 6-7 zile de îngrijiri medicale, mai susţin procurorii. Cele două persoane ar fi fost agresate deoarece au dat declaraţii în calitate de martori în cauza penală în care erau cercetaţi numiţii Aurel Lupu, fratele lui Nicolae Lupu şi Ion Lupu, unchiul lui Lucian Dumitru.  

În urma scandalului provocat, Nicolae Lupu a distrus două mese, precum şi alte bunuri din incinta localului public, cauzând un prejudiciu estimat de 5000 lei.
 
Cei trei bărbaţi au fost arestaţi preventiv pentru 30 de zile.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii