Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:05 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Scandal în USL? Senatorul Haşotti dă explicaţii „PNL consideră că referendumul propus de Traian Băsescu este un demers inutil”

ro

19 Jun, 2013 12:18 1874 Marime text
Senatorul de Constanţa Puiu Haşotti, liderul grupului PNL din Senat, şi Andrei Gerea, liderul PNL din Camera Deputaţilor, au dat publicităţii un comunicat de presă cu privire la votul exprimat ieri pe marginea referendumului propus de preşedintele Traian Băsescu pentru parlamentul unicameral.
„La nivelul Uniunii Social Liberale nu a fost luată nicio decizie cu privire la votul din Parlament pe tema referendumului propus de preşedintele Traian Băsescu. Acuzațiile liderilor de grup ai Partidului Social Democrat sunt lipsite de temei, de vreme ce liderii PSD de la Senat şi Camera Deputaţilor au fost informaţi din timp cu privire la modul în care liberalii vor vota în această privinţă.
Partidul Naţional Liberal consideră că referendumul propus de Traian Băsescu este un demers inutil și în consecinţă liberalii s-au pronunţat împotrivă. În plus, aproximativ 20 de parlamentari PSD au votat alături de reprezentanții PNL și în concordanță cu programul de guvernare cu care USL a câștigat alegerile din decembrie 2012. Totodată, 10 parlamentari social-democrați s-au abținut  de la vot, Miron Mitrea fiind unul dintre aceștia. Acest program prevede clar sistemul bicameral, iar românii, atunci când au votat USL, au știut că optează pentru păstrarea bicameralismului”.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii