Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:01 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanţa Scandal în urma unui accident rutier la intersecţia străzilor Baba Novac şi Merişor. Poliţiştii au încătuşat mai multe persoane (galerie foto+video)

ro

24 Mar, 2019 08:06 13045 Marime text
Poliţiştii şi reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă "Dobrogea" intervin în dimineaţa zilei de duminică la un accident rutier, care s-a produs la intersecţia străzilor Baba Novac şi Merişor, din municipiul Constanţa. Mai multe persoane care ar fi asistat la accident au fost recalcitrante cu forţele de ordine prezente, iar poliţiştii au luat măsuri. Conform datelor de la faţa locului, mai multe persoane au fost încătuşate

Potrivit cadrelor medicale, accidentul s-a soldat cu o victimă. Potrivit ISU, o persoană ar fi încarcerată într-un vehicul.

UPDATE

În urma accidentului au rezultat două victime, fiind vorba de un copil în vârstă de 14 ani și tatăl lui. Ambii au fost transportaţi conștienți, cu traumatism cranio-cerebral și traumatism toracic la spital. Ambii pacienţi au starea stabilă.

UPDATE 2
Conform ISU Dobrogea, au intervenit pompierii Detaşamentului Palas cu o autospecială de descarcerare. La faţa locului au ajuns şi medici cu o ambulanţă terapie intensivă mobilă SMURD C, dar şi un echipaj de prim ajutor SMURD B. Pasagerul dintr-un autoturism (băiatul de 14 ani) a fost scos cu ajutorul pompierilor, care ulterior a fost preluat de SMURD C, iar şoferul, în vârstă de  de aproximativ 44 de ani a fost preluat de SMURD B.

OFICIAL IPJ
Azi in jurul orei 7.50 un bărbat de 66 ani a condus un autoturism pe strada Merișor, dinspre strada Fulgerului către strada Steagului și ajungând la intersecția cu strada Baba Novac, nu a acordat prioritate și a intrat în coliziune cu un alt autoturism, condus de un bărbat, de 45 de ani, dinspre casa de cultură către str. Soveja. A rezultat vătămarea corporală ușoară a celui de al doilea conducător auto și vătămarea corporală ușoară a pasagerului dreapta față din al doilea autoturism. În zona evenimentului au ajuns mai multe persoane, care au devenit recalcitrante si tulburau ordinea si linistea publica. 2 persoane au fost incatusate, legitimate si, ulterior, amendate de politistii rutieri.

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii