Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:22 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Scandal în Piața Griviței din Constanța în timpul unui control al CJPC Constanța. În ce condiții era depozitată carnea de miel (galerie foto)

ro

05 Apr, 2018 17:26 5244 Marime text
Un control efectuat de comisarii CJPC Constanța în Piața Griviței s-a lăsdat cu scandal în această după amiază. Mai exact, comisarii CJPC Constanța au cerut ajutorul pol,ițiștilor și jandarmilor după ce comercianții de carne din miel au făcut scandal. 

Potrivit comisarului șef adjunct al CJPC Constanța, Horia Constantinescu, a fost primită informația că în Piața Griviței se vinde carne de miel direct din portbagajul unor mașini. Problema cea mai mare este faptul că toată cantitatea de carne de miel oferită spre comercializare era depozitată în mașinile respective la temperature de peste 20 de grade Celsius.

”Am procedat cu ajutorul colegilor din poliție și jandarmerie la oprirea activității de comerț până s-a reușit identificarea proprietarilor mașinilor respective și s-a permis vânzarea celor care au putut prezenta documentele de proveniență ale produselor comercializateși certificate emise de colegii de la DSVSA pentru autovehiculele cu care s-a efectuat transportul cărnii de miel. Celorlalți comercianți li s-a recomandat retragerea produselor de pe piață. Motivul pentru care nu au fost aplicate sancțiuni producătorilor a fost acela că aceștia au o vină mult mai mică în comparație cu cea a celor care au transportat marfa în condiții improprii și o expun” - a declarat comisar adjunct Horia Constantinescu.

 
Nu au fost aplicate sancțiuni deoarece Administrația Piețelor nu le-a pus la dispoziție spații corespunzătoare pentru depozitarea produselor. A fost necesară prezența polițiștilor și a jandarmilor deoarece majoritatea celor prezenți au reacționat violent la vederea echipei de control.

Sursa foto: CJPC Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii