Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:04 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Scandal în Parlament Discursul lui Ponta boicotat de doi membri de frunte de la Noua Republică

ro

17 Sep, 2013 17:53 1604 Marime text

Discursul premierului Victor Ponta din Parlament pe tema acordului României cu FMI a fost întrerupt, marţi, de doi membri ai formaţiunii  Noua Republică- Mihail Neamţu şi Augustin Ofiţeru - care au intrat în sala de plen purtând steagul României şi i-au pus premierului pe tribună un sac cu bani, acuzându-l că a vândut ţara, în contextul proiectului de exploatare minieră de la Roşia Montană.
Mihail Neamţu şi Augustin Ofiţeru, lideri ai formaţiunii Noua Republică, au intrat marţi în Parlament, în calitate de invitaţi, şi au pătruns în sala de plen în timpul discursului premierului Ponta. Cei doi s-au apropiat de tribună şi i-au lăsat premierului un săculeţ cu bani, făcând trimitere la "trădătorul Iuda". Neamţu l-a acuzat pe Ponta că a trădat şi vândut România în calitate de "lobbist al RMGC".
Cei doi au fost ulterior invitaţi să părăsească sala, iar chestorul Camerei Deputaţilor i-a cerut scuze premierului pentru incident.
"Eu o să vă rog să returnaţi banii lui Neamţu, poate are nevoie pentru reconstruirea unui partid. N-aş vrea să fie lipsit de resursele financiare absolut necesare", a reacţionat Ponta ironic.

"Ponta are probabil acasă cearşaful mânjit cu cianuri, Crin Antonescu are doar perna mânjită. Există o solidaritate între aceşti politiceni, lobbisti ai unei companii, nu e o diferenţă fundamentală între cei doi. Iuda a vândut. E şi mai grav că Ponta a vândut România. Şova si cu Ponta s-au comportat ca agenţi de PR; românii au înţeles că in varful Guvernului se află trădători", şi-a explicat gestul Mihail Neamţu.

Sursa: realitatea.net
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii