Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:28 17 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Scandal în parcarea unui supermarket. Două victime. Mai multe persoane au fost conduse la audieri

ro

08 Apr, 2019 21:59 2250 Marime text
Două persoane au fost rănite într-un conflict izbucnit luni după-amiaza, în parcarea unui supermarket din oraşul Balş, între mai multe persoane, în cauză poliţiştii efectuând cercetări pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice, precum şi folosirea fără drept de arme periculoase, potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Olt, Alexandra Dicu citat de Agerpres.ro

Potrivit unor surse judiciare, anchetatorii au ridicat un pistol cu bile şi un obiect asemănător cu o sabie, dar fără margini ascuţite. Aceste arme nu ar fi fost folosite iar pistolul cu bile ar fi căzut în urma altercaţiei.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Olt a afirmat că potrivit primelor date ale anchetei, ar fi vorba de un conflict spontan.

"În această după-amiază, am fost sesizaţi prin SNUAU 112 despre faptul ca în oraşul Balş a avut loc o altercaţie între mai multe persoane. Poliţiştii s-au deplasat de îndată la faţa locului şi au identificat cinci dintre persoanele implicate, acestea fiind conduse la audieri. Cercetările continuă pentru identificarea tuturor celor implicaţi", a spus Alexandra Dicu.


Două persoane au fost rănite în incidentul din Balş şi au fost transportate la spital.

Cei implicaţi în conflict ar fi venit de la muncă şi ar fi susţinut că de acea aveau lopeţi şi alte obiecte pe care le-au folosit în altercaţie.

Ancheta este coordonată de către Pachetul de pe lângă Judecătoria Balş.

Agerpres.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii