Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:53 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Scandal în Justiţie CSM verifică repartizarea dosarelor

ro

19 Mar, 2013 10:13 1342 Marime text

Scandal în Justiţia din România. Consiliul Superior al Magistraturii a cerut verificarea modului de repartizare a dosarelor la judecători. Informaţia a fost confirmată de preşedintele CSM, Oana Schmidt-Hăineală.

Decizia vine în urma scandalului de săptămâna trecută în care două judecătoare au fost arestate sub acuzaţiile de trafic de influenţă şi luare de mită.
Antonela Costache şi Viorica Dinu, cele două judecătoare de la Tribunalul Bucureşti acuzate de luare de mită şi trafic de influenţă, au fost arestate preventiv pentru 29 de zile. Potrivit unor interceptări făcute de procurori, cele două au încercat să intervină penmtru eliberarea omului de afaceri Nelu Iordache din arest.
Cele două judecătoare arestate, Antonela Costache şi Viorica Dinu, au încercat să intervină pentru eliberarea omului de afaceri Nelu Iordache. Informația reiese din interceptările telefonice și ambientale făcute de procurori DNA.

În convorbirile telefonice, judecătoarea Viorica Dinu explica modul în care împărţeau între ele şpaga de la cei pe care ar fi trebuit să-i scape de închisoare.

Citeste AICI

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii