Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:52 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Scandal în familia regală britanică Prinţul Andrew, acuzat de relaţii sexuale cu o minoră

ro

02 Jan, 2015 21:05 1383 Marime text
 
Prinţul Andrew, al treilea dintre cei patru copii ai Reginei Elizabeth a II-a, este acuzat că a întreţinut în trecut relaţii sexuale cu o minoră. Acuzaţia a apărut într-un proces care are loc în Statele Unite. Prinţul Andrew este acuzat că a întreţinut relaţii sexuale cu o femeie a cărei identitate nu a fost dezvăluită.
 
Femeia susţine că a întreţinut relaţii sexuale cu Prinţul Andrew de trei ori, iar întâlnirile au avut loc în Londra, New York şi în Insulele Virgine, potrivit dailymail.co.uk, citat de Mediafax.
 
Bancherul Jeffrey Epstein, care a fost condamnat în trecut pentru agresiuni sexuale, a forţat-o pe femeie să întreţină raporturi sexuale cu Prinţul Andrew, susţine aceasta. Epstein este prieten cu Ducele de York.
 
Casa regală britanică a respins acuzaţia, un purtător de cuvânt al Palatului Buckingham afirmând că este vorba despre ”un proces civil de lungă durată din SUA", iar că acesta "nu are nici o legătură cu Prinţul Andrew”.
 
În 2012, casa regală britanică a fost implicată într-un alt scandal după ce Prinţul Harry a fost pozat complet dezbrăcat în Las Vegas.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii