Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:40 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Scandal în alegerile interne Organizaţia Municipală a PP-DD Constanţa a fost dizolvată

ro

01 Sep, 2012 21:06 1202 Marime text

În cursul acestei zile au avut loc alegeri pentru un nou preşedinte al Organizaţiei Municipale a PP-DD Constanţa. În acest sens, Adunarea Generală a PP-DD s-a reunit la ora 13.00. Ceea ce ar fi trebuit să fie nişte alegeri interne paşnice a devenit, însă, un scandal de proporţii, cu ţipete şi urlete.

 

Amintim faptul că, până astăzi, în cursa pentru fotoliul de preşedinte al Organizaţiei Municipale a PP-DD intraseră trei candidaţi şi anume Dede Perodin, Stelică Murariu şi Gabriel Candidatu. Lucrurile au cunoscut astăzi o răsturnare, căci singurul candidat la acest scrutin trebuia să fie Marian Vasiliev, prim-vicepreşedinte al Organizaţiei Judeţene şi fost candidat al PP-DD la Consiliului Judeţean Constanţa.

 

Potrivit declaraţiilor lui Marian Vasiliev, ceilalţi candidaţi s-au retras din dorinţa de a-l susţine pe el în alegeri, pentru a fi „un liant între Organizaţia Municipală şi cea Judeţeană“. „A ieşit un circ pe care nu l-am agreat. Asta pentru că domnul Dede Perodin a zis că se retrage pentru că este directivă de la Bucureşti, ca să iasă Vasiliev. A început să se ţipe şi să se urle. Fapt pentru care, fiindcă eram mai mult de jumătate dintre membrii Biroului Permanent Judeţean al PP-DD în sală, am decis dizolvarea Organizaţiei Municipale a PP-DD şi organizarea de noi alegeri. Domnul preşedinte Gică Slabu, liderul Organizaţiei Judeţene, a fost informat în acest sens şi a fost de acord“.

 

De cealaltă parte, Dede Perodin, consilier în cadrul Consiliului Local Municipal Constanţa, a explicat: „Mi-am depus marţi CV-ul pentru candidatura la şefia Organizaţiei Municipale. Joi am fost chemat de domnul Slabu şi de domnul Ion Radu şi mi s-a spus că există o notă internă în care se spune că nimeni nu poate candida dacă nu are vechime minimun un an în partid. Or, eu nu am decât vreo cinci luni. Am acceptat, deci, să mă retrag şi să îl susţin Marian Vasiliev. El are toate calităţile şi îl respect. Nu m-am gândit să fac rău. A deranjat, probabil, faptul că am zis azi că este o directivă, dar şi faptul că am afirmat că nu sunt un om controlabil. Nu am avut intenţie rea“.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii