Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:44 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

VIDEO Scandal de proporții într-un club de manele din Timișoara

ro

17 Sep, 2016 14:22 4981 Marime text
Joi spre vineri dimineața, în jurul orei 1:51, fosta pizzerie Tom & Jerry de pe strada Simion Bărnuţiu Timişoara, locație în care la ora actuală funcționează un club de manele, a fost scena unui scandal monstruos, scrie voceatimisului.ro.
 
Martorii care au participat la eveniment susțin că totul a plecat de la un grup de bărbați de etnie romă, format din 12 persoane, puternic alcoolizat.

„La un moment dat, unul dintre țigani, Ghipteru Mondialu, că aşa îl ştie lumea pe Facebook, a început să urle în gura mare: «moarte românilor», a început să jignească lumea, să îi facă pe români fraieri, săraci şi pârliți, până ce unul dintre băieți s-a săturat şi l-a rugat să înceteze cu scandalul şi cu jignirile la adresa românilor. În momentul ăla a început haosul”, spune unul dintre martori.

Imediat după acest „avertisment”, susțin participanții la eveniment, Ghipteru Mondialu s-a enervat şi a sărit la bătaie. Alături de el, ceilalălalte 11 persoane au declanșat un adevărat război, în interiorul fostei pizzerii Tom & Jerry, potrivit voceatimisului.ro.

„Doi români au fost bătuți rău de tot. Cel care a intervenit şi l-a rugat pe ţigan să înceteze cu injuriile, acesta fiind şi omul de ordine din clubul Ankara şi un alt însoțitor al acestuia. I-au bătut cu scaunele, le-au dat cu sticlele în cap, i-au călcat în picioare la propriu. A fost ca în filme. Peste tot era numai sânge…”, povestește un alt martor ocular. Cert e că, în urma evenimentului, clubul de manele a fost devastat la propriu, acesta suferind pagube majore de mii de euro.

Chiar dacă la faţa locului a venit şi un echipaj de poliţie, chemat de vecinii, care locuiesc în apropiere. Între timp, atacatorii s-au făcut nevăzuţi. Patroana localului nu făcut niciun fel de declarații pe marginea subiectului, de teama scandalagiilor. Aceasta s-a ales şi ea cu un pumn în faţă, mai menționează sursa citată.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii