Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:38 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Scandal cu poliția la biserica „Sfântul Gheorghe“ din Palazu Mare

ro

10 May, 2015 16:23 3794 Marime text
 
În timp ce preotul cânta în altar, credincioşii făceau circ în biserica „Sfantul Gheorghe” din Palazu Mare. Zeci de enoriaşi supăraţi că preotul lor a fost schimbat, i-au cerut noului paroh să plece. Spiritele s-au încins atât de mult încât a fost nevoie ca doi poliţişti să meargă la biserică să-i cameze pe enoriaşi.

Mai mulţi credincioşi de la Palazu Mare au uitat de cele sfinte şi, deşi au venit la biserică să se roage, s-au luat la ceartă în mijlocul slujbei.

În timp ce o preotul ţinea sfânta liturghie de duminică, puţini au fost cei care s-au închinat, cei mai mulţi s-au pus pe ceartă. O parte dintre enoriaşi sunt supăraţi că preotul lor, care a slujit aproape 30 de ani a fost schimbat din motive disciplinare cu un altul, din judeţul Vâlcea.

În toiul scandalului, la biserică au venit şi poliţiştii. În timp ce agenţii vorbeau cu preotul în altar, afară oamenii îşi declarau nemulţumirile faţă de părinte, relatează România TV.

În zilele următoare atât preotul, cât şi credincioşii nemulţumiţi vor da explicaţii la Arhiepiscoia Tomisului.


Citește și ENORIAŞII ÎL VOR ÎNAPOI PE PREOTUL FLORIN LUNGU. PROTEST SPONTAN, IERI, LA BISERICA „SFÂNTUL GHEORGHE“ DIN PALAZU MARE


Sursa: România TV

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii