Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:15 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

SC RAJA SA a reluat campania anticaniculă

ro

14 Jul, 2016 13:28 1993 Marime text
Începând de astăzi, SC RAJA SA a reluat campania anticaniculă. Astfel, în aceste zile, în intervalul 10.00 – 18.00, prin mai multe puncte de distribuție apă potabilă, societatea noastră vine în sprijinul celor afectați de temperaturile ridicate. Acțiunea nu este prima de acest gen, SC RAJA SA derulând astfel de campanii în toate perioadele caniculare, încă din anul 2012.

Astăzi, în municipiul Constanța, corturile sunt amplasate în următoarele zone: b-dul Alexandru Lăpușneanu – zona City Park Mall; strada Mircea cel Bătrân în zona Inspectoratului Teritorial de Muncă; strada Traian – în zona stației de autobuz din fața restaurantului Colonadelor; b-dul Mamaia – stația de autobuz de la Delfinariu, b-dul Tomis – zona Tomis III și pe strada Nicolae Iorga în zona Spitalului Clinic Județean de Urgență Constanța. 

În toate aceste locații, constănțenii, dar și turiștii, vor putea să bea un pahar de apă rece și vor putea să se adăpostească pentru câteva momente de căldură de afară, la umbra corturilor instalate.

Corturile vor fi amplasate în toate perioadele, pentru care vor exista avertizări meteo de temperaturi ridicate cu gradul de disconfort termic accentuat.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii