Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:41 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

SC RAJA SA a activat Comandamentul pentru Situaţii de Urgenţă până mâine

ro

11 Oct, 2015 16:26 993 Marime text
În urma atenționărilor meteo, la nivelul SC RAJA SA s-a activat Comandamentul pentru Situaţii de Urgenţă, începând de astăzi, ora 10.00 şi până mâine, ora 18.00. La nivelul comandamentului au fost constituite pentru judeţul Constanţa 38 de echipe de intervenţie dotate cu utilajele necesare, wome, vidanje şi pompe de mare putere.
 
„Până la această oră, din cauza ploilor, la dispeceratul societăţii s-au înregistrat nouă reclamaţii privind sistemul de canalizare stradal din Constanţa. Sesizările au venit din cartierul Faleză Nord – străzile  Grozeşti, Cameliei, Făgetului, Tablă Butii; zona Palas – str. Dumitru Sasu, cartierul Coiciu– străzile Fulgerului, Merişor şi Poporului şi strada Baba Novac în zona cartierului pentru tineri”, potrivit unui comunicat remis ZIUA de Constanţa.
 
Din restul judeţului, s-au primit cinci reclamaţii: două din Cumpăna, una din Mihail Kogălniceanu şi două din Eforie Nord. Echipele de intervenţie au răspuns la toate aceste solicitări şi multe dintre ele au fost deja rezolvate.
 
„Facem un apel către toţi abonaţii care înregistrează probleme la sistemul de alimentare cu apă potabilă şi canalizare, pentru remedierea acestor situaţii într-un timp cât mai scurt să sesizeze toate avariile apărute la dispeceratul societăţii la numărul de telefon 0241.66.44.44, este mesajul reprezentanţilor SC RAJA SA.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii