Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:02 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Satul Albeşti a rămas fără curent electric. Primarul Gheorghe Moldovan susţine că au ars cele două transformatoare ale ENEL

ro

26 Jan, 2014 12:29 1260 Marime text
Satul Albeşti a rămas de aseară fără curent electric. Primarul comunei Albeşti, Gheorghe Moldovan, a precizat că au ars două transformatoare ale ENEL. „Au încercat aseară să intervină, nu au reuşit să rezolve problema. Au spus că revin astăzi, dar până la această oră echipa ENEL nu a revenit în localitate”, a declarat în urmă cu scurt timp şeful autorităţii locale.

Primarul comunei Albeşti a explicat că nu este prima dată când se întâmplă acest lucru. „Mereu au tot fost schimbate aceste transformatoare. În urmă cu doi ani, de Revelion, am păţit acelaşi lucru. Problema este că nu vin să facă întreţinerea transformatoarelor”, a explicat şeful autorităţii locale.

Primarul Gheorghe Moldovan a precizat că la momentul avariei ENEL, în localitate nu ningea. „La noi doar a plouat”, a mai spus şeful autorităţii locale.

Am luat legătura cu reprezentanţii ENEL. Purtătorul de cuvânt al companiei, Johanna Scîntee, a precizat că echipa ENEL se deplasează la această oră către Albeşti şi că problema va fi remediată astăzi. Purtătorul de cuvânt susţine că este vorba de un singur transformator, care va fi înlocuit.

„Vor ajunge în Albeşti astăzi. În judeţ se circulă însă în condiţii de iarnă, iar macaraua ENEL întâmpină dificultăţi în deplasare”, a spus Johanna Scîntee.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii