Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
03:15 17 12 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Şase persoane urmărite la nivel naţional, depistate la Constanţa

ro

02 May, 2016 14:34 858 Marime text
Ca urmare a planului de măsuri aprobat de Ministrul Afacerilor Interne, Petre Tobă, pentru asigurarea climatului de ordine şi siguranţă publică, premergător şi pe timpul Sărbătorilor Pascale, poliţiştii constănţeni au acţionat cu efective suplimentare faţă de dispozitivul curent,  nefiind înregistrate evenimente deosebite, informează Compartimentul Relaţii Publice din IPJ Constanţa.

În primele trei zile ale minivacanţei, poliţiştii au fost la datorie pentru a preveni faptele antisociale şi a menţine ordinea şi siguranţa publică, fiind suplimentat numărul dispozitivelor curente aflate în teren.

Astfel, poliţişti de ordine publică, de la rutieră, investigaţii criminale, de la investigarea fraudelor şi luptători de intervenţie rapidă au efectuat 26 de acţiuni, dintre care 6 în colaborare cu reprezentanţii altor instituţii cu atribuţii în menţinerea siguranţei publice şi în domeniul protecţiei consumatorilor.

De asemenea, au fost depistate 6 persoane urmărite la nivel naţional, dintre care 3 minori.

Totodată, au fost aplicate 248 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 112.401 lei.

Oamenii legii au aplicat 65 de sancţiuni contravenţionale pentru nerespectarea normelor privind ordinea şi liniştea publică şi 9 sancţiuni de natură economică.

Pentru prevenirea accidentelor de circulaţie, poliţiştii rutieri au desfăşurat activităţi, în urma cărora au aplicat 166 de sancţiuni, ca urmare a încălcării normelor privind circulaţia pe drumurile publice, dintre care 8 pentru consum de alcool şi 62 pentru încălcarea regimului legal de viteză.


Ca măsură complementară, poliţiştii au reţinut 32 de permise de conducere şi au retras 9 certificate de înmatriculare.

De asemenea, poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate din Constanţa au acţionat în toate staţiunile de la malul Mării Negre pentru prevenirea şi combaterea traficului şi consumului ilicit de droguri, fiind asigurat un climat de legalitate şi normalitate în ceea ce priveşte petrecerea timpului liber pe întreg litoralul românesc.

Ti-a placut articolul?

Comentarii