Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:49 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Şase persoane au murit pe loc după ce s-au izbit cu maşina de gardul unei case

ro

16 Aug, 2015 12:44 1432 Marime text
 
Un accident teribil s-a produs, în această dimineaţă, în oraşul Ardud, judeţul Satu Mare. Şase persoane au murit pe loc după ce s-au izbit violent cu maşina de gardul unei case, relatează România TV.

Cadavrele celor şase victime au fost împrăştiate pe şosea şi în curtea familiei de gardul căruia s-a lovit maşina. Şoferul unui autoturism VW Golf, în care mai erau înghesuiţi alţi cinci pasageri, a pierdut controlul volanului şi s-a izbit de gardul unei case, scrie voceatransilvaniei.ro, citat de România TV.

Impactul a fost atât de violent, încât toate cele şase persoane din autoturism au murit pe loc.

Potrivit primelor informaţii, se pare că din cauza vitezei excesive, şoferul autoturismului a pierdut controlul volanului şi a intrat în gard. Se pare că şoferul autoturismului era băut. Toate cele şase victime sunt din satul Răteşti.

„În data de 16.08.2015 în jurul orei ora 08.40, pe DN 19A, în localitatea Ardud, județul Satu Mare, D. Ioan de 26 ani, conducând un autoturism marca Volkswagen, pe fondul vitezei excesive, la ieșirea dintr-o curbă, a pierdut controlul autoturismului intrând în coliziune cu un cap de pod aflat pe partea dreapta a direcției de mers, de unde a ricoșat în gardul unui imobil de pe raza localității. În urma evenimentului a rezultat decesul conducătorului auto precum și a altor cinci persoane, pasageri în autoturism. Din verificările întreprinse s-a constatat că autoturismul avea plăcuțele cu numerele de înmatriculare provizorii, expirate de la data de 28.07.2015. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de ucidere din culpă", se arată într-un comunicat remis presei de IPJ Satu Mare.



Sursa: voceatransilvaniei.ro, citat de România TV
Sursa foto: România TV

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii