Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:17 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Șase percheziții în Constanța pentru persoane bănuite de trafic de cocaină şi ecstasy

ro

05 Oct, 2015 12:13 1456 Marime text
 
Poliţiştii de combatere a criminalităţii organizate şi procurorii din Constanţa au efectuat şase percheziţii, la locuinţele mai multor persoane bănuite de trafic de droguri de mare risc.
 
La data de 2 octombrie, poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Constanţa, sub coordonarea procurorilor DIICOT – Serviciul Teritorial Constanţa, au efectuat o acţiune pentru probarea activităţii infracţionale a unor persoane bănuite de comiterea infracţiunii de trafic de droguri de mare risc.
 
În cadrul acţiunii, poliţiştii şi procurorii au surprins în flagrant delict un bărbat, în vârstă de 27 ani, din municipiul Constanţa, asupra căruia s-au găsit 20 de grame de cocaină şi 125 de comprimate ecstasy, pe care acesta intenţiona să le pună în vânzare.
 
De asemenea, au fost puse în executare şapte mandate de percheziţie, atât la domiciliul bănuitului, cât şi la alte persoane despre care existau indicii că ar fi implicate în activitatea infracţională.
 
Şase persoane au fost conduse la sediul DIICOT - Serviciul Teritorial Constanţa, pentru audieri şi dispunerea măsurilor procedurale ce se impun.
 
Pe baza probatoriului administrat în cauză, a fost dispusă măsura reţinerii, pentru 24 ore, a două persoane, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de trafic de droguri de de mare risc şi deţinere, fără drept, de droguri de mare risc, pentru consum propriu.




Sursa foto: tion.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii