Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:46 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Șase dosare penale în două zile. Iată infracțiunile depistate de polițiștii din Constanța

ro

04 Jul, 2017 15:55 1650 Marime text
Între 2 iulie și 3 iulie, polițiștii din cadrul IPJ Constanța au întocmit șase dosare penale pentru conducerea sub influența acoolui, cu autorizația de circulație provizorie expirată sau fără permis.
 
Pe data de 2 iulie au fost două cazuri în județul Constanța în care s-a condus sub băuturilor alcoolice
 
Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au depistat un bărbat în vârstă de 42 de ani, din localitatea Agigea, județul Constanța. Acesta a condus un autoturism sub influența băuturilor alcoolice pe bulevardul Aurel Vlaicu din Constanța. Bărbatul a provocat un accident rutier soldat doar cu pagube materiale.
 
De asemenea, în municipiului Medgidia, polițistii au depistat un bărbat, în vârstă de 41 de ani, care a condus un autoturism, pe strada Silozului, din Medgidia sub influența băuturilor alcoolice.
 
Patru cazuri au fost înregistratate până la ora 15.00, pe data de 3 iulie în județul Constanța
 
La ora 01.00, un tânăr în vârstă de 27 de ani, a condus un autoturism cu autorizația de circulație provizorie expirată, pe strada Salcâmilor, din localitatea Nuntași.
 
La ora 09.05, un bărbat în vărstă de 42 de ani, a condus un autoturism sub influența alcoolui. Polițiștii din cadrul Postului de Poliție Lumina l-au depistat pe strada Speranței, din localitatea Lumina.
 
La ora 17.10, un bărbat de 32 de ani a condus sub influența băuturilor alcoolice și fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.
 
Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier l-au depistat pe strada Adamclisi din localitatea Zorile, județul Constanța.
 
La ora 14.50, un caz asemător a fost depistat de polițiștii din cadrul Postului de Poliție Ciocîrlia. Un tânăr, în vârstă de 19 ani a condus un autoturism, pe strada Dreptății din localitatea Ciocîrlia de Sus, fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.
 
Sursa foto: ZIUA de Constanţa
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii