Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:42 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Șase ani de închisoare pentru agresorul părinților lui Șerban Huidu

ro

17 Jun, 2014 20:39 2475 Marime text
Șase ani și patru luni de închisoare, atât a primit bărbatul care i-a agresat pe părinții lui Șerban Huidu în restaurantul acestora. Bărbatul a fost condamnat definitiv, astăzi, de Curtea de Apel Bucuresti (CAB), scrie Ziare.com.

Agresorul este bun de plată. Instanța a decis ca acesta să-i plătească lui Florin Huidu, tatăl lui Șerban Huidu, echivalentul în lei al sumei de 25.000 de euro, reprezentând daune morale, și 10.000 de lei daune materiale.

Mama acestuia, Biancu Huidu, va primi echivalentul în lei a sumei de 5.000 de euro, reprezentând daune morale, și 5.000 de lei daune materiale.

Pedeapsa va fi redusă. Mai precis, din totalul celor șase ani și patru luni de închisoare, instanța a scăzut perioada în care agresorul a fost arestat, respectiv din 22 iulie 2013, până în prezent.

Părinții lui Șerban Huidu au fost internați, în data de 22 iulie 2013, la Spitalul de Urgență „Bagdasar-Arseni". Condamnatul, Constantin Andrei Ștefan, în vârstă de 36 de ani, a refuzat sa achite nota de plată. Clientul se afla sub influența băuturilor alcoolice și i-a lovit pe cei doi cu o halbă.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii