Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:27 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sărbătoriţii zilei Sorin Strutinsky, Gheorghe Donţu, Petre Dinică

ro

28 Oct, 2015 06:45 4224 Marime text
Gabriel Sorin Strutinsky, născut pe 28 octombrie 1967, în Botoşani.

A venit la Constanţa pentru a urma cursurile Institutului de Marină. Aşa i-a cunoscut pe cei care aveau să-i devină parteneri de afaceri şi prieteni: Nicuşor Constantinescu şi Radu Mazăre.
Strutinsky s-a aflat la cârma televiziunii Neptun şi a ziarului Telegraf, business-urile de suflet ale lui Mazăre care, împreună cu prietenii săi şi actualii colaboratori, într-ale afacerilor sau politicii, a pus bazele ziarului Contrast şi, mai târziu ale Telegrafului. Toate acestea şi multe altele i-au aus o serie de necazuri şi acum se luptă în instanţă pentru a deovedi că este nevinovat. A fost căsătorit cu Adriana, cu care are o fiică, Delia.

Petre Dinică, Directorul Direcţiei Generale de Protecţie a Copilului şi Asistenţă Socială împlineşte, astăzi 54 de ani.

Sărbătoritul este membru al Partidului Social Democrat şi se află de ani buni la cârma DGASPC, după ce, vreme îndelungată, a fost angajat al CFR.
S-a născut în comuna Mereni, din judeţul Constanţa, pe 28 octombrie 1961.
A urmat studiile la Liceul Industrial numărul 6 din Constanţa şi Facultatea de Drept la Universitatea „Spiru Haret“ din Bucureşti.
Este căsătorit şi are două fete, Andreea şi Alexandra.

Născut în Dersca, judeţul Botoşani, Gheorghe Donţu, a absolvit studiile Liceului Teoretic Siret şi ale Universităţii Artifex Bucureşti, Facultatea de Management.

A fost vicepreşedinte al FSN (1990 - 1993), apoi preşedinte al organizaţiei municipale a PSD (PDSR) Constanţa (1993 - 2004) şi, din 2007 până în 2015 preşedinte al Organizaţiei Judeţene a PER.
De câteva zile Donţu este vicepreşedinte al Organizaţiei Judeţene PSD Constanţa, făcând parte din echipa lui Felix Stroe.






 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Liliana L. 28 Oct, 2015 13:13 Ce i se poate spune unui om/sef deosebit la zi aniversara, cum este dl.Petre Dinica,decat SANATATE MAXIMA,SA RAMANETI ASA CUM SUNTETI SI ACUM SI CUM A'TI FOST DE CAND VA CUNOSC,UN OM DEOSEBIT CU SUFLET MARE ATAT PENTRU ANGAJATI CAT SI PENTRU TOTI COPIII SI BENEFICIARII DIN CENTRELE SUBORDONATE UNITATII D-STRA!LA MULTI ANI SEFU!!!SA NE TRAITI SANATOS SI FERICIT!!!