Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:35 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sărbătoarea Crăciunului la Universitatea „Andrei Şaguna”

ro

19 Dec, 2013 20:41 1287 Marime text
De mai bine de două săptămâni, de când membrii Asociaţiei Studenţilor din Universitatea 'Andrei Șaguna' au organizat o seară dedicată împodobirii bradului tradiţional, pe holurile universităţii răsună colinde.

Atmosfera de sărbătoare este întreţinută la ore, unde se cultivă din plin spiritul ?agunist, la activităţile extra-curriculare ce au ca parteneri elevii din liceele constănţene, dar şi pe holurile împodobite emanând apropiere, prietenie şi activism.

S-au strâns fonduri pentru persoane defavorizate, s-au împărţit felicitări partenerilor de activităţi, s-au făcut planuri pentru acordarea de burse de studii în străinătate, s-au legat prietenii şi s-a aşteptat cu nerăbdare vacanţa de iarnă.

De câteva zile, din Sala de activităţi a studenţilor se aud glasuri care intonează colinde, sunete de chitară şi orgă; studenţii au pregătit o nouă activitate.

La sediile departamentelor atmosfera de sărbătoare este completată cu podoabe şi luminiţe, coşuri cu fructe, tablouri cu gânduri bune pentru anul ce urmează să înceapă.

Astăzi, Asociaţia Studenţilor Şagunişti a invitat întreaga comunitate universitară la un spectacol de Crăciun. Corul studenţilor, organizat ?i condus de Arina Frăţiman (anul II, Psihologie) şi Ionuţ Ivăncescu (anul III, RISE), a încântat publicul alcătuit din profesori, studenţi, personal administrativ, elevi şi copii cu un spectacol inedit şi emoţionant de colinde.

Moş Crăciun a adus daruri pentru cei care le-au meritat, dar şi pentru cei care le vor merita. Astfel, studenţii au marcat intrarea în vacanţa de sărbători printr-o oră festivă pe care nimeni n-o va uita.

Mâine, corul studenţilor şagunişti, original, modern şi celebrând în acelaşi timp tradiţia, va colinda Arhiepiscopia Tomisului.

Cu fiecare an, Universitatea 'Andrei Şaguna' demonstrează o determinare aparte în îndeplinirea obiectivelor sale de a crea în peisajul constănţean un loc în care orice elev şi-ar dori să-şi continue studiile şi orice familie şi-ar dori să-şi îndrepte copiii. Un loc în care pregătirea universitară performantă se îmbină cu plăcerea, cu prietenia, cu sentimentul propriei valori.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii