Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:32 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Saptamana incepe cu proteste. VEZI CALENDARUL

ro

06 Jun, 2010 17:56 969 Marime text

Se anunţă o săptămână de foc pentru sindicalişti, dar şi pentru forţele de ordine. Nici o zi nu va fi fără proteste.Cele cinci confederaţii sindicale au decis să iasă în stradă începand de mâine. 3.000 de bugetari şi pensionari sunt aşteptaţi la Palatul Parlamentului.

Premierul Emil Boc va fi primit mâine, cu pachetul de austeritate, de un lanţ uman în jurul Parlamentului . Între orele 13:00 şi 18:00, câte 600 de persoane de la fiecare confederaţie sindiclă vor înconjura Palatul Parlamentului.Tot mâine vor fi lipite afişe cu fotografiile parlamentarilor din arcul guvernamental PDL, UDMR şi independenţi în jurul sediilor de partid şi al birourilor parlamentare.

Marţi şi miercuri, între orele 8.30 şi 10.30 se va desfăşura un miting tot la Parlament. La căile de acces în Senat şi Camera Deputaţilor sunt aşteptate minimum 300 de persoane în fiecare din cele două zile.

Joi şi vineri, protestele se mută mai mult în teritoriu. Va fi câte o pichetare la nivelul fiecărui judeţ la birourile parlamentare şi sediile partidelor parlamentare.

Totuşi, cea mai agitată zi se anunţă a fi cea de marţi, 15 iunie, între orele 9,00 - 16,00, când se va forma un lanţ uman în jurul Parlamentului, la care sunt aşteptate cel puţin 4.000 de persoane.

Sursa: realitatea.net

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii