Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:37 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE 2. „Vrem să fim corect plătiţi, nu să ne umiliţi“ Sanitas pichetează Ministerul Sănătăţii

ro

04 Oct, 2016 08:08 2568 Marime text
Sindicaliştii Federaţiei Sanitas pichetează astăzi, începând cu ora 11.00, Ministerul Sănătăţii. Sanitas a pichetat săptămânile trecute sediile Ministerului Finanţelor şi Ministerului Muncii.
 
Acest eveniment face parte dintr-o serie de acţiuni pe care federaţia sindicală le are în vedere în aceste zile, proteste care vor culmina cu o grevă generală în spitale pe 31 octombrie.
 
Pană atunci, în fiecare marţi, Federaţia Sanitas va picheta cate o instituţie a statului în cadrul acţiunii numite „Marţea Sanitas“. Pe 19 octombrie va avea loc o grevă japoneză în spitale, cu purtare de banderole, iar pe 20 octombrie o grevă de avertisment cu încetarea activităţii timp de două ore, de la 08.00 la 10.00.
 
Sanitas continuă lupta pentru introducerea tuturor categoriilor omise de ultimele două ordonanţe guvernamentale în domeniul sănătăţii: personalul TESA, salariaţi DSP, salariaţii din medicina şcolară şi creşe şi cei din asistenţa socială, precum şi corectarea grilelor de salarizare şi aducerea sporurilor la nivelul anului 2016.

UPDATE 2, ora 12.01



Sindicatul Sanitas din Constanţa sunt cu pancarte în faţa Ministerului Sănătăţii pe care sunt mesaje: „Suntem respectaţi afară, vrem acelaşi lucru şi în ţară“, „Sporuri din antichitate, taxe actualizate“, „Vrem să fim corect plătiţi, nu să ne umiliţi“, „Acordarea sporurilor la salariul de bază actual“

UPDATE 1, ora 09.30



Nicolae Manea, preşedintele Sanitas Constanţa, a precizat, pentru cotidianul ZIUA de Constanţa, că ei au ajuns în Bucureşti şi că au repartiţie pentru 50 de persoane. 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii