Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:47 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE3-Sandra, fiica viceprimarului din Bărăganu, este condusă pe ultimul drum. Colegii au tricouri negre, cu poza ei pe piept (galerie foto+video)

ro

12 May, 2016 12:24 21197 Marime text
Este o zi tristă pentru familia Vrejoiu, aşa cum ar fi pentru orice părinte care este nevoit să-şi îngroape copilul răpus de un virus la doar 18 ani. Cui să ceri socoteală? Sorții? Lui Dumnezeu? Se spune că nu există pe lume durere mai mare ca cea a unui părinte care este nevoit să-și îngroape copilul mort înaintea lui. Familia Vrejoiu mai are un copil. Poate asta îi va întări puțin și îi va ajuta să treacă peste acest hop.

La casa viceprimarului Vrejoiu este o zi insuportabil de tristă. Tot satul Lanurile s-a strâns la poarta lui. E greu să spui ceva. Ce cuvinte miraculoase i-ar putea ajuta pe părinți? Doar ei știu ce e în sufletul lor.

Sandra Paraschivescu Vrejoiu era un copil bun. Așa spun toți. Învăța bine, își asculta părinții. Un virus blestemat i-a atacat inima și a trimis-o pe lumea cealaltă, sub privirile disperate ale iubitului. O poveste Trista. Un destin nedrept.

La poarta părinților s-au strâns toți colegii Sandrei pentru a o conduce pe ultimul drum. Sunt și vecini, neamuri, cunoscuți, oameni curioși, oameni uimiți de destinul acestei adolescente. Toată lumea plânge încetișor.

Pe buzele oamenilor se conturează "Săndruța, de ce ai plecat?" și "Nu pot să cred că te-ai dus așa repede".
 
Colegii poartă tricouri negre cu poza Sandrei în piept, lângă inimă. Este îmbrăcată în rochie de mireasă cu un buchet de trandafiri roz....

UPDATE3, ora 13.19:


La biserică mai sunt zeci de oameni care aşteaptă să o conducă pe Sandra pe ultimul drum.
 

UPDATE2, ora 12.48:

"STELELE CARE CAD NU PIER, ELE SE DUC SPRE UN ALT CER. RĂMAS BUN, SANDRA", Este scris pe un cearșaf agățat pe un gard în drumul spre biserică.



UPDATE - ora 12.39:


În aceste momente, cortegiul funerar îndreaptă spre biserică. 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii