Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:04 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sanatoriul Techirghiol, membru al Federaţiei Mondiale de Hidroterapie şi Climatoterapie

ro

07 Nov, 2012 15:57 1409 Marime text

Sanatoriul Balnear şi de Recuperare Techirghiol a organizat azi conferinţa „Recunoaşterea ştiinţifică internaţională a activităţii medicale", în cadrul căreia vor fi prezentate rezultatele obţinute de către delegaţia română la cel de-al 65-lea Congres Ştiinţific al Federaţiei Mondiale de Hidroterapie şi Climatoterapie (FEMTEC), desfăşurat în perioada 21-28 octombrie 2012, la Nanjing şi Chongqing, China.

La congres au participat trei medici de la Sanatoriul Balnear şi de Recuperare Techirghiol: Vasilică Rusu, Oana Surdu şi Elena Ionescu, care au prezentat trei lucrări.

Oana Surdu a fost aleasă vicepreşedintele al Federaţiei Mondiale de Hidroterapie şi Climatoterapie. De altfel, Sanatoriul Balnear şi de Recuperare Techirghiol este singura instituţie din ţară, care a devenit membru al Federaţiei Mondiale de Hidroterapie şi Climatoterapie.

„La Techirghiol nu doar se tratează, dar şi se fac cercetări. Din 2012, vom introduce terapia cu ventuze, care este folosită de mii de ani în China. Dacă în China se poate, de ce nu s-ar putea şi la noi", a declara Vasilică Rusu, directorul Sanatoriului.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii