Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:00 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sănătate înainte de toate Autorităţile locale din Cumpăna contribuie la prevenirea cancerului de col uterin

ro

10 Mar, 2014 15:44 1975 Marime text


Primăria Cumpăna, împreună cu Societatea Naţională de Medicină a Familiei (SNMF) organizează, miercuri, un seminar pe tema prevenirii cancerului de col uterin.

Evenimentul, care se va desfăşura de la ora 11.00 la sala de şedinţe din cadrul Primăriei, se adresează specialiştilor din comunitate în speranţa că în acest fel va creşte nivelul de informaţii cu privire la metodele de prevenţie a cancerului de col uterin şi a căilor prin care acestea pot fi efectiv realizate. Autorităţile locale din Cumpăna speră ca şi alte comunităţi învecinate să se alăture demersului de informare şi prevenire.

„Sunt bucuroasă că putem organiza acest seminar alături de specialiştii de la SNMF şi că putem să le oferim femeilor din comunitatea noastră informaţii utile pentru a fi sănătoase”, a declarat economist Mariana Gâju, primarul comunei Cumpăna, în legătură cu evenimentul.

Cancerul de col uterin reprezintă principală cauză de deces cauzate de tumori maligne din rândul femeilor cu vârste între 25 şi 60 de ani din România.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii