Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:45 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

SAJ Constanţa, locul II la Concursul Național al Echipajelor de Ambulanță de la Sibiu

ro

30 Nov, 2015 09:11 3019 Marime text
În perioada 26-29 noiembrie, Serviciile Județene de Ambulanță din țară au participat la Concursul Național al Echipajelor de Ambulanță, desfăşurat la Sibiu.
 
După ce în 2014 SAJ Constanţa a fost gazda acestui concurs, ajuns la ediţia cu numărul 6, anul acesta, a fost reprezentată cu succes de o echipă coordonată de directorul Vasile Popescu. Prin urmare, la Sibiu, s-a prezentat un echipaj B2. În competiție au intrat asistentul medical Raluca Paraschiv, ambulanțierul Horaţiu Pitilina și voluntarul Ana Maria Damian.
 
S-a urmărit, printre altele, respectarea protocoalelor, succesiunea corectă a paşilor, acurateţea manevrelor şi imaginea de ansamblu a echipajului. Dintre cele 16 echipaje de ambulanţă din ţară, SAJ Constanţa s-a clasat pe locul II. „Toate echipele au fost foarte bine pregătite. Diferenţa a fost făcută de lucrurile mici, detalii, pe care le punem pe seama emoţiilor”, a spus, pentru cotidianul ZIUA de Constanţa, Viorica Dobrescu, asistent şef. „Încercăm să participăm şi anul viitor”, a completat Viorica Dobrescu.
 
Prin acest concurs s-a urmărit valorizarea imaginii SAJ ca serviciu public de importanţă strategică, stimularea şi promovarea lucrului în echipă fără dizolvarea responsabilităţii individuale, promovarea excelenţei profesionale, a valorilor etice, precum şi facilitarea schimbului şi transferului de bune practice între SAJ-uri. 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii