Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:36 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Săgeata Năvodari se pregăteşte să învingă CS Baloteşti

ro

13 Nov, 2014 15:50 1559 Marime text
A patra clasată, cu 21 de puncte, în ierarhia seriei întâi a Ligii a II-a la fotbal, Săgeata Năvodari joacă sâmbătă, 15 noiembrie, pe teren propriu, meciul din etapa a 13-a, cu CS Baloteşti (locul 11 - penultimul, cu 9 puncte).

„Vom avea un meci greu, ca toate de altfel. După despărţirea de antrenorul Cătălin Anghel, toată lumea a crezut că va fi altceva la echipă, că va fi un haos. Însă nu e aşa, suntem poate şi mai bine ca înainte. Din păcate, deşi jucăm bine, nu putem să câştigăm. La Berceni, am dominat 90% din meci, dar am pierdut. În partida cu CS Baloteşti, m-aş mulţumi şi cu o victorie venită pe un fond de joc slab al nostru. Avem patru absenţe, dar sperăm să câştigăm”, a declarat antrenorul Săgeţii, Gică Butoiu.
 
„Nu contează cum vom juca, trebuie să obţinem cele trei puncte. Degeaba am evoluat bine la Berceni dacă am pierdut. Sperăm să se dorească în continuare promovarea, dar trebuie să se rezolve anumite probleme pentru aceasta, în iarnă. Noi, jucătorii, ne-am dori acest obiectiv, de aceea am venit la Năvodari. Avem cel mai bun lot din serie”, a spus şi fundaşul Marian Cârjă. 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii