Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:41 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

”Să-mi dea mie voie să-i dau pedeapsa criminalului”, spune Ioan Chivu, tatăl tinerei ucise la Delfinariu (galerie foto+video)

ro

29 May, 2016 12:18 27175 Marime text
La casa mortuară de pe Badea Cârţan, tristeţea este acasă la ea. Rudele, prietenii şi cunoştinţele stau pe rând la căpătâiul Adrianei Farcaş. Este o crimă care a îngrozit oraşul, care i-a făcut pe oameni să se simtă nesiguri. Se pregătesc proteste, a fost iniţiată şi o petiţie pentru a schimba ceva în ţara asta.

Ioan Chivu, tatăl Adrianei Farcaş, este distrus de durere. Îşi găseşte greu cuvintele. Se pregăteşte pentru înmormântarea de mâine, de la ora 12.00, care va avea loc la Cimitirul Central.
 

“Să-mi dea mie voie să-i dau pedeapsa. Ce i-a făcut el fetei mele… Nu ştiu ce a fost în capul lui, nu ştiu cine este…”, spune trist Ioan Chivu. 

"Cât de frumos a crescut copilele, educată, cu mult bun simţ. Pentru orice întreba. Nişte oameni bine crescuţi. Va fi greu. Va fi foarte greu. Este nevoie de consiliere psihologică pentru copii. Nu numai eu sfătuiesc. Cred că şi dvs. şi toată lumea. Chiam am vorbit cu bunicii şi o să le comunice. Eu voi fi alături de copile. Mi-au fost foarte dragi amândouă, chiar dacă cea mică e la grădiniţă. Venea mămica cu ea. Sunt nişte copii deosebiţi. Şi aveau un înger de mamă", ne-a declarat Duncă Ioana Cezara, învăţătoarea copilei mai mari.

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • cezar 30 May, 2016 00:03 Să fie reintrodusă pedeapsa capitală,pentru așa ceva,nu să stea în pușcărie c-am 10 ani,după care să fie liber și să omoare încontinuare!
  • facebook 29 May, 2016 21:27 Roxana Nemtanu 14 mins · Constanta · Maine la ora 13:00 va fi dusa pe ultimul drum surioara mea, Adriana Farcas la cimitirul municipal, Energia