Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:43 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

S-au pus în vânzare biletele pentru Festivalul Naţional de Teatru

ro

11 Oct, 2015 09:19 1347 Marime text
Festivalul Naţional de Teatru (FNT) a pus în vânzare biletele pentru cele 98 de reprezentaţii ale spectacolelor prezentate în cea de-a 25-a ediţie. Biletele pentru Festivalul Naţional de Teatru ssunt disponibile pe site-ul mystage.ro şi la casele de bilete ale teatrelor partenere (Teatrul Naţional „I.L.Caragiale” din Bucureşti, Teatrul „L.S. Bulandra”, Teatrul „Nottara”, Teatrul Odeon, Teatrul de Comedie, Teatrul Excelsior, Teatrul Foarte Mic).
În premieră pentru Festivalul Naţional de Teatru, biletele se vor putea achiziţiona online, prin mystage.ro, prima platformă de bilete dedicată exclusiv spectacolului de teatru din România. Platforma este accesibilă şi de pe orice dispozitiv mobil.
Sistemul este unul simplu: utilizatorul îşi alege reprezentaţia şi locul pe care şi-l doreşte în sală, iar apoi cumpără biletul. După efectuarea plăţii, fără costuri suplimentare, el va primi automat în contul său, dar şi pe e-mail biletul electronic. Plăţile se pot efectua cu cardul.
Programul Festivalului Naţional de Teatru poate fi accesat pe site-ul evenimentului, dar şi pe pagina de Facebook dedicată festivalului.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii