Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:13 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

S-au intensificat controalele! Record de amenzi în Mamaia

ro

06 Mar, 2016 21:00 2255 Marime text
La doar trei zile de la accidentul cumplit din staţiunea Mamaia, zeci de şoferi au fost prinşi de poliţişti riscându-şi propria viaţă dar şi pe a altora. 135 de kilometri la oră este viteza cu care a fost prins în această dimineaţă un bărbat din Năvodari, în staţiunea Mamaia.

Aproape dublu faţă de cea permisă de lege.În urma cumplitului accident care a avut loc joi noaptea, în care doi tineri și-au pierdut viața din cauza vitezei, polițiștii de la rutieră au intensificat controalele în stațiunea Mamaia. Mai mulți șoferi au fost trași pe dreapta după ce au fost prinși depăşind viteza și amendați.

135 de kilometri la oră este viteza cu care circula în această dimineață, un bărbat de 35 de ani din Năvodari. Aproape dublu față de limita legală ce trebuie respectată în extrasezon, în stațiunea Mamaia. Bărbatul a rămas pieton pentru următoarele 90 de zile și a plătit o amendă de 945 de lei. Iar numărul sancțiunilor aplicate este impresionant.

Astfel, în zilele de 4 și 5 martie, polițiștii rutieri din cadrul IPJ Constanța au desfășurat  controale şi au aplicat 241 de sancțiuni contravenționale în valoare de peste 77.000 de lei, potrivit  purtătorului de cuvânt al IPJ Constanța, Alexandra Creţu.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii