Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:01 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

S-au înmulţit cazurile persoanelor înşelate cu lozuri false!

ro

22 Feb, 2016 19:14 2083 Marime text
 
Compania Naţională „Loteria Română” SA atrage atenţia jucătorilor cu privire la faptul că, în ultima perioadă, s-au înmulţit cazurile de persoane, în special vârstnice, care au fost înşelate de către indivizi necunoscuţi cu lozuri în plic falsificate, cu premii constând în autoturisme Dacia Logan.
Reprezentanţii Loteriei Naţionale precizează că produsele de tip loz instant se cormercializează exclusiv în spaţiile autorizate de Companiei Naţionale Loteria Română (agenţii proprii, agenţii mandatare, punctele de vânzare autorizate din cadrul reţelelor Carrefour, Inmedio şi Tabac Xpress) şi numai de către lucrătorii comerciali care operează şi pe terminalele de jocuri loto.
Totodată, ei menţionează faptul că, în prezent, Loteria Română nu deţine în portofoliul de produse niciun loz care să ofere drept premiu autoturisme.
Pentru orice nelămurire şi informaţii suplimentare, jucătorii sunt rugaţi să se adreseze angajaţilor Loteriei Române din agenţiile loto sau Biroului Comunicare şi Protocol (tel. 0372.137.351, mail pr@loto.ro).



sursa foto: stirileprotv.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii