Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:45 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

S-au despărţit înainte de căsătorie şi şi-au vândut nunta pe OLX. Cine sunt mirii

ro

27 Aug, 2016 20:47 5246 Marime text
"Nunta reprezintă cel mai important pas din viaţa unui cuplu, iar noi am ales pentru acest eveniment data de 01.07.2017", aşa începe un anunţ publicat în urmă cu doar două zile pe OLX.

Cei doi miri fixaseră data nunţii cu doi ani înainte, dar au decis să pună capăt şi să pornească fiecare pe drumul său. Mireasa a povestit pentru Cancan că vrea să plece din ţară pentru că ar avea alte planuri.

Anunţul postat pe site-ul OLX ar putea fi considerat viralul săptămânii, pentru că într-un timp relativ scurt a strâns aproape 125.000 de vizualizări şi a fost distribuit într-un număr record pe reţelele sociale.

"Nunta reprezintă cel mai important pas din viața unui cuplu, iar noi am ales pentru acest eveniment data de 01.07.2017, dată rezervată cu 2 ani înainte (restaurant, formație, servicii foto-video). Pentru că viața a avut alt plan pentru noi, suntem nevoiți să renunțăm la organizarea acestui eveniment.

Am ales restaurantul Luxury Events Garden din Râmnicu Vâlcea, locație cu vedere spre lac și priveliște superbă! Cedăm locația pentru data menționată mai sus. S-a discutat (nu impus) despre un număr de 180-200 de invitați. Restaurantul are capacitatea de a primi până la 350 de invitați. Avansul achitat a fost de 3.000 RON.

S-a rezervat Formația Cromatic, pentru care s-a plătit un avans de 1.500 RON. Formația cânta foarte bine, mai multe genuri muzicale și oferă diverse momente artistice incluse. Solista trupei are o voce genială!

Am semnat contract pentru servicii foto-video cu cei de la Luxury-Photo-Video din București - pachet Premium (3 cameramani, 2 fotografi, drona, ședința foto în studio, ședința foto trash the dress, albume, tablouri, interviuri cu invitații și multe alte servicii incluse). Avans achitat 6000 RON, cu un rest de plată de 4000 RON.

Preferăm să cedăm toate serviciile. Mai multe detalii despre serviciile menționate putem discuta telefonic"
, este anunțul publicat pe OLX.

Mirii care au contramandat nunta şi au scos toate serviciile la licitaţie pe site-ul de anunţuri sus-menţionat se numesc Maria şi Alexandru.

Povestea lor de dragoste a început în anul 2013, în Râmnicu Vâlcea, iar apoi s-a mutat în Capitală, acolo unde Alexandru şi-a deschis o firmă de IT care activează în mediul online. Pentru a se asigura că afacerea va fi una prosperă, logodnica lui l-a ajutat pe partea de promovare – tot în mediul virtual, iar cei doi au fost parteneri şi în viaţa profesională.

Iubirea nu pare să fi fost suficient de puternică. După ce au cumpărat cele mai bune servicii, de la restaurantul amplasat pe malul lacului în Râmnicu Vâlcea, până la partea de fotografie (au scos din buzunar o sumă frumuşică pentru că voiau să fie filmaţi cu drona în ziua nunţii) şi-au dat seama că nu sunt făcuţi unul pentru altul.

Maria pare să fi fost cea părăsită la altar, iar asta dacă ar fi să ne ghidăm după mesajele triste şi pline de înţeles pe care tânăra de nici 27 de ani le postează pe conturile de pe reţelele sociale, în care pare să fie afectată de despărţirea de Alexandru.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii