Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:26 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

S-ar fi aflat identitatea „Bătrânului de la București”. Avocatul Pavel Abraham a confirmat informația

ro

30 Jul, 2014 18:08 2460 Marime text
Avocatul familiei Anghel, Pavel Abraham, a făcut, luni seară, noi dezvăluiri despre cel care apare în stenograme ca „Bătrânul de la București" în dosarul Băsescu - Bercea. Acestuia ar fi primit de la apropiații lui Bercea 500.000 de euro pentru eliberarea lui Bercea Mondial, scrie Dc News.

Două nume i se potrivesc celui poreclit „Costică nașul" și anume Constantin Șuteu și Costică Alexandru. Potrivit lui Pavel Abraham cel din urmă este Bătrânul de la București.

Jurnalistul Ion Spânu a dezvăluit pentru ziarulring.ro că a făcut o investigaţie din care ar reieși că "naşul Costică" ar fi un personaj cu numele Costică Alexandru, care locuieşte în Bragadiru, are două fete şi căruia i-ar fi murit soţia de curând. Ion Spânu susţine că avocatul Pavel Abraham i-ar fi confirmat că acesta este "Costică Naşul".

Constantin Șuteu a fost coleg de şcoală cu preşedintele României, Traian Băsescu, notează DC News. Acesta a absolvit Institutul de Marină și a fost adjunct al lui Traian Băsescu la Inspectoratul Navigaţiei Civile. Şuteu are 61 de ani şi este administrator la o firmă care se ocupă cu transport feroviar. La începutul anilor 2000, Constantin Şuteu era directorul general al Regiei Autonome Administraţia Zonei Libere Constanţa Sud. El deţine şi o casă în Capitală.



Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii