Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:33 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

S-a tras cu arma la Cobadin Percheziţiile din Constanţa s-au încheiat. Iată ce au descoperit poliţiştii (video)

ro

21 May, 2013 12:52 1996 Marime text
În această dimineaţă, poliţiştii constănţeni au pus în aplicare 19 autorizaţii de percheziţie domiciliară la locuinţele mai multor suspecţi de comiterea de infracţiuni cu violenţă şi furturi.  
    

Azi, poliţiştii Serviciului Investigaţii Criminale din cadrul I.P.J. Constanţa, cu sprijinul poliţiştilor din cadrul Poliţiei municipiului Constanţa, Poliţiei oraşului Hârşova şi Poliţiei oraşului Ovidiu, au efectuat 19 percheziţii domiciliare pe raza judeţului şi a municipiului Constanţa. Acţiunea a beneficiat de suportul tehnic al ofiţerilor D.I.P.I. şi de sprijinul luptătorilor de la Serviciul de Acţiuni Speciale  din cadrul I.P.J. Constanţa şi al jandarmilor din cadrul I.J.J. şi G.M.J. Constanţa. În fapt perioada octombrie 2011 – mai 2013,  suspecţii ar fi comis 23 de furturi  şi tâlhării, pe raza municipiului Constanţa, dar şi a altor localităţi din judeţ. În urma cercetărilor efectuate, s-a stabilit că 20 de persoane, cu vârste cuprinse între 17 şi 38 de ani, din municipiul Constanţa, precum şi din oraşele Hârşova, Ovidiu, Murfatlar şi Cobadin, sunt suspectate de comiterea faptelor, cinci dintre acestea fiind arestate în alte cauze. La Cobadin, pentru reţinerea unuia dintre suspecţi, care a încercat să fugă, a fost folosit armamentul din dotare de către unul din poliţiştii participanţi la acţiune, efectuându-se un foc de avertisment în plan vertical, fără a fi înregistrate victime.

Prejudiciul cauzat a fost estimat la 1.300.000 de lei.
            
În urma percheziţiilor au fost găsite şi indisponibilizate mai multe bunuri suspectate a proveni din comiterea furturilor (bani, bijuterii).  Suspecţii vor fi prezentaţi procurorilor Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa, cu propuneri procedurale, în cauză efectuându-se cercetări pentru săvârşirea infracţiunilor de furt calificat în formă continuată cu consecinţe deosebite şi tâlhărie.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii