Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:43 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Piaţa Tomis III se transformă în parc? S-a terminat cu comerţul neautorizat!

ro

15 Mar, 2016 14:57 15433 Marime text
 
 
 
Oraşul Constanţa ar putea avea, în curând, un nou parc sau, cel puţin, aşa ar vrea viceprimarul cu atribuţii de primar al oraşului Constanţa, Decebal Făgădău. Acesta a precizat, la finalul şedinţei de astăzi a Consiliului Local Municipal Constanţa, că vrea să termine cu “hăituiala” din Piaţa Tomis III. Dacă comerţul neautorizat va continua în această zonă, piaţa riscă să devină un parc.
 
“Nu este nomal să existe vânzare de legume şi fructe pe stradă, iar piaţa să fie aproape goală! Ambiţia mea este ca în Tomis 3 să facem lumină, să nu mai existe hăituială pe stradă. Dacă nu vom reuşi să facem lumină, n-am nicio problemă să propun CLM Constanţa o expropriere masivă. Am putea face un parc, dacă nu suntem în stare să instaurăm un mod civilizat de a face comerţ în cea mai aglomerată piaţă din Constanţa. Nu uitaţi că vorbim de un teren cu o suprafaţă de 1583,15 mp.” a precizat Decebal Făgădău.


Viceprimarul a mai dat asigurări că pregăteşte, în această perioadă, un proiect prin care strada Ştefan Cel Mare va deveni o “junglă urbană”, fiind înconjurată de multe spaţii verzi. 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • locuitor al urbei 03 Jun, 2016 10:10 Nu am primit nici un raspuns de la domnii edili ai orasului nostru, cu privire la reintroducerea ori introducerea minibuselor ori autobuzelor pe strada LILIACULUI din CONSTANTA. Persoanele cu care am vorbit pana acum, mi-au spus, ca nu este spatiu pe o distantza de catziva metri, acolo unde este piatza din km 4-5. Cand este bunavointza pentru oameni, se poate ! Ma gandesc / ne gandim, noi, locuitorii acestei zone ca nu-i bunavointza si nici iubire de oamenii, oameni cu venituri reduse si cu sanatatea precara. „Alergam” pana la autobuzele : 5-40 si 101 pana ne ies ” ochii din orbite „. Chiar, nu va ganditzi, ca 2 lei dus si 2 lei intors = 4 lei / zi , cheltuim banii aia putzini pe care-i avem pe transport, suntem niste oameni vitregitzi de soarta pentru ca edilii nostri, nu se gandesc la noi, doar la microbuzele care circula-n zona ?!
  • Adriana 16 Mar, 2016 15:53 Parcul i-l imparte cu mall-urile .piata ar putea fi pusa in ordine daca se vrea . Sa lase parcurile , parcuri si pietele sa fie piete . Asa e corect
  • Lupu lau 16 Mar, 2016 11:01 O idee salutara!!!In sfarsit,cineva vrea sa repare relele comise de mazariciu!! Sa nu uiti dle.Primar ce promiti sa faci pentru constanteni..ideea cu parcul este e cele ta,asa scapam de stigmatul unei pieti oribile pline de hoti,tigani si mizerie!!!
  • Fagadau IDIOT 16 Mar, 2016 10:27 Adevarat Eugenia49. E in stare oare?
  • Eugenia 49 15 Mar, 2016 23:28 Mi-e rau si ma doare capu'...Sa pastreze parcurile si spatiile verzi ce le are. E in stare?!
  • fara nume 15 Mar, 2016 17:59 In legatura cu piata tomis III - acolo este nevoie urgent de o parcare supraetajata si de modernizarea halei centrale unde nu este macar un doctor veterinar in aceea hala.
  • fara nume 15 Mar, 2016 17:41 Parcurile le dam spre betonare si piata o facem parc!? O idee a unui om disperat pentru voturi!
  • Rosca 15 Mar, 2016 16:45 Probabil ca ati aflat,nu? Va spun eu daca n-ati stiut. In Ianuarie,2016 o editura cu renume,din Romania,a lansat pe PIATA MONDIALA un proiect suta la suta ROMANESC. Un subiect unic de FILM!Va invit in echipa mea pentru a realiza acest proiect unic!Cereti INFO la adresa: rosca_petru56@yahoo.fr
  • chivu andrei 15 Mar, 2016 15:49 o trasnaie mai mare cred ca nu se putea spune in legatura cu piata tomis III - acolo este nevoie urgent de o constuctie a unei parcari supraetajate si de modernizarea halei centrale - este un balci de toata jena acolo