Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:13 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

S-a reluat circulația trenurilor către și dinspre Constanța. Prima garnitură a plecat deja din Gara Constanța

ro

07 Jan, 2017 09:15 3374 Marime text
Circulaţia feroviară se desfăşoară în condiţii de temperaturi scăzute, vânt puternic, zăpadă spulberată şi troienită, anunță CFR Călători.
 
Măsurile operative întreprinse în această perioadă cu vreme nefavorabilă de angajaţii feroviari au ca prioritate circulaţia trenurilor în condiţii de siguranţă și menținerea legăturilor feroviare între localitățile mari. Pentru evitarea unor situații neplăcute pentru pasageri și pentru facilitarea accesului utilajelor și a echipelor de intervenții, a fost redus numărul de trenuri, dar se asigură continuitate în graficul de circulație. Astfel, 56 de trenuri au fost anulate și nu vor pleca din gări până când condițiile meteo nu o vor permite.
 
Ruta CFR care leagă Constanța de București a fost reluată în această dimineață, trenul IR 1636 fiind primul care a plecat în această dimineață, la ora 05:30 din Constanța spre Capitală, iar IR 1583 va fi primul tren care va pleca la ora 9.30 din București cu destinația Constanța.
 
Călătorii pot afla informații despre cum se circulă cu trenurile CFR la numerele de telefon: 0219521 – info CFR; - 0212643333, 0212643334, 0219360 – Comandament de iarnă; și de pe Facebook- https://www.facebook.com/CFRCalatori.ro/ -https://www.facebook.com/cfrinfrastructura/.
 
Sfaturi pentru călători înainte de a pleca la drum:
 
- in aplicația TRENUL MEU (http://www.cfr.ro/index.php/cauta-tren), introduceţi numărul exact al trenului în căsuţa indicată şi click pe Informații tren. Obtineţi informaţii în timp real despre opriri, întârzieri, minutele de staţionare în următoarea gară şi timpul estimat de sosire.
 
- înainte de plecarea la drum informati-va telefonic la Gara CFR pentru informații actualizate despre mersul trenului cu care intenționati să călătoriti sau verificati tabelele de sosire/plecare, actualizate din minut în minut pe site-ul www.cfr.ro domeniul CAMERE WEB
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii