Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:18 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

S-a lăsat cu sancţiuni 24 de hoteluri și 6 operatori de plajă, din Eforie, Neptun și Vama Veche, verificate de oamenii legii

ro

17 Aug, 2018 12:27 1280 Marime text
În perioada 14-16 august, polițiștii din cadrul Serviciului de Ordine Publică al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța au desfășurat o acțiune pe linia prevenirii și combaterii faptelor care aduc atingere avutului public și privat.
 
Polițiștii din cadrul Serviciului de Ordine Publică au desfășurat o activitate pe linia pazei bunurilor și valorilor, privind modul de asigurare cu pază a unităților de cazare și a celor de alimentație publică, precum și a altor obiective, de pe raza stațiunilor Eforie, Neptun și Vama Veche.
 
Astfel, polițiștii constănțeni, cu atribuții în domeniul sistemelor de securitate,  au verificat 29 de societăți comerciale, dintre care 24 de hoteluri și 6 operatori de plajă, pe raza stațiunilor Eforie, Neptun și Vama Veche, fiind aplicate 4 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 8.000 de lei.
 
Polițiștii vor continua verificările privind respectarea prevederilor Legii 333/2003 mod. privind paza obiectivelor, bunurilor, valorilor si protecția persoanelor şi a H.G. 301/2012, urmând a se lua măsurile legale care se impun.
 
 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii