Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:50 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

S-a lăsat cu amenzi Ţigarete netimbrate ascunse în torpedoul autocarului, descoperite de poliţiştii de frontieră la Vama Veche

ro

24 Mar, 2015 11:49 1621 Marime text
Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au identificat în Punctul de Trecere a Frontierei (PTF) Vama Veche un  pasager într-un autocar, care intenţiona să introducă ilegal în ţară 2.300  ţigarete netimbrate, ascunse în torpedoul autocarului şi într-o pungă lângă scaunul şoferului, potrivit unui comunicat al Gărzii de Coastă, remis azi redacţiei.
 
Controlul a avut loc în această dimineaţă, în jurul orei 05.30, în PTF Vama Veche pe sensul de intrare în ţară. La controlul de frontieră s-a prezentat un cetăţean român în vârstă de 33 de ani, domiciliat în Bucureşti, pasager într-un autocar care efectuează curse regulate între Turcia şi România.
 
În urma controlului efectuat poliţiştii de frontieră au descoperit ascunse şi nedeclarate, într-o pungă lângă scaunul şoferului, respectiv în torpedoul autocarului, 2.300 de ţigarete – 115 pachete netimbrate marca „ASHIMA”, fără documente de provenienţă.
 
Persoana a declarat că a achiziţionat ţigaretele din R. Bulgaria cu scopul de a le comercializa în România, se mai arată în comunicatul citat.
 
Poliţiştii de frontieră au ridicat în vederea confiscării cantitatea de ţigarete, în valoare de aproximativ 1.150 lei, iar persoanei în cauză i-a fost întocmită lucrare penală, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „contrabandă”.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii