Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:30 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

S-a înfiinţat o trupă de teatru ”Vrei să fii amanta mea?”, în premieră mâine seară, la Constanţa

ro

19 Oct, 2013 09:18 1859 Marime text
Trupa de teatru „Între Culise” pune în scenă comedia „Vrei să fii... amanta mea?”, duminică, 20 octombrie, ora 19:00, la Club SNC, B-dul Tomis nr.96.
„Vrei să fii... amanta mea?”, după un text original de A.D. Hertz, este o comedie despre nebunii din viața noastră, cei care ne dau peste cap liniștea cotidiană.
În căminul liniștit al soților Didina și Emil Strâmbuleanu intervin cu multă nebunie Olga, Traian și Matei. Emil ajunge acasă dimineața pentru prima dată în viață și este întâmpinat de o soție îngrijorată și nervoasă, Didina. După o lungă dispută conjugală, este nevoit să îi explice acesteia de ce a întârziat, pe unde a umblat, dar mai ales cu cine a petrecut toată noaptea. Aceasta este întrebarea care va da peste cap viața avocatului Emil Strâmbuleanu și care va stârni situații greu de prevăzut și de controlat.
Din distribuția acestui spectacol fac parte actorii: Clara Ghiuvelechian, Luiza Martinescu-Toma, Dan Minciună, Ionuț Alexandru și Marian Adochiței.
Prețul unui bilet este 20 lei, iar rezervările pot fi făcute la telefon 0762.990.830.
Elevii, studentii si pensionarii beneficiaza de reducere 50%.
Rezervări la numărul de telefon: 0762.990.830
Ne găsiți și pe site-ul www.intreculise.ro sau la www.facebook.com/intreculise
Trupa de teatru „Între Culise” s-a înființat din dorința de a oferi mai mult teatru publicului constănțean (și nu numai). Din trupa „Între culise” fac parte actorii Clara Ghiuvelechian, Luiza Martinescu-Toma, Dan Minciună, Ionuț Alexandru și Marian Adochiței.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii