Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:28 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

S-a încheiat Te cunosc de undeva. Surpriză totală. Cine a câștigat

ro

20 Mar, 2016 07:05 3785 Marime text
Potrivit antena1.ro, surprizele s-au ținut lanț la „Te cunosc de undeva”, căci Feli Donose și George sunt câștigătorii celei de-a șasea ediții a emisiunii. Juriul nu i-a putut departaja pe cei doi.
 
Transformările de senzație, dar și talentul lor de a imita personaje grele, care ar pune în dificultate orice artist, au convins jurații să dea celor „doi Cezari” ce li se cuvine: premiul ediției cu numărul șase.
 
 
Te cunosc de undeva! este versiunea românească a emisiunii Your Face Sounds Familiar. Juriul sezonului 9 al proiectului este format din Andrei Aradits, Ozana Barabancea , Andreea Bălan și Aurelian Temișan. Primul sezon a debutat pe data de 17 martie 2012 și a fost difuzat pe postul Antena 1 din România. Emisiunea este prezentată de către Cosmin Seleși și Alina Pușcaș.
Emisiunea constă în provocarea unor celebrități de a interpreta diferiți artiști muzicali săptămânal, aleși de către o "ruletă". Artiștii sunt apoi notați de către juriu.
Fiecare celebritate "se transformă" în alt artist în fiecare săptămână și interpretează o piesă muzicală, deasemenea acesta trebuie să și interpreteze dansul artistului respectiv. "Ruleta" poate să aleagă orice artist tânăr sau bătrân sau chiar un artist de sex opus sau decedat.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii