Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:19 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

S-a găsit cutia neagră a elicopterului prăbușit la Ostrov

ro

03 May, 2012 21:39 1406 Marime text
Anchetatorii au găsit cutia neagră a elicopterului prăbușit la Ostrov – Tulcea. În același timp, au fost solicitate date din Ucraina despre ADN-ul victimelor, în vederea identificării acestora.
 
 Datele înregistrate cu puțin timp înainte de prăbușire vor fi analizate de speciliștii Ministerului Transporturilor. ”În continuarea cercetărilor în cauza având ca obiect accidentul aviatic petrecut la data de 26 aprilie 2012, în zona Ostrov, în prezent se derulează procesul de identificare a cadavrelor, sens în care s-au solicitat din Ucraina date de la familiile acestora, pentru ca în urma comparării dintre acestea şi probele ADN ridicate de la cadavrele găsite la faţa locului, să se poată stabili cui aparţine fiecare dintre acestea”, se arată într-un comunicat al Parchetului
 

Pasageri ucraineni

În 26 aprilie, două elicoptere KA 32 (26), aparţinând unei firme din Republica Moldova, au decolat din Chişinău, ele zburând în echipă. Ele aveau la bord echipaj şi pasageri din Ucraina. La un moment dat, elicopterul din faţă a pierdut legătura radio cu cel de-al doilea, astfel că s-a întors din drum şi au găsit aparatul colegilor în flăcări.

 http://www.evz.ro/detalii/stiri/s-a-gasit-cutia-neagra-a-elicopterului-prabusit-la-ostrov-979697.html


Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii