Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:18 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

S-a dat marele premiu la "Dansez pentru tine"

ro

28 May, 2011 11:17 1109 Marime text

Finaliştii au fost supuşi la trei probe: dans contemporan în ploaie, primul dans din competiţie pentru a se putea vedea evoluţia lor de la prima ediţie şi pana în finală şi un dans la alegere dintre cele dansate în cele şase ediţii de până acum.

 

Vineri noapte, marele premiu de 60.000 de lei a ajuns la Corina Bud şi Eduard Vasile. Echipa de pe locul doi, formată din Lavinia Pârva şi Decebal Negoiţă a primit un premiu de 20.000 de euro, iar perechea formată din Roxana Ionescu şi Ştefan Rebeja, clasată pe poziţia a treia, a primit 15.000 de euro.

CORINA BUD a luptat alături de EDUARD IONUT VASILE care vrea să-şi ajute familia numeroasă să scape de sărăcie, potrivit ProTV. Edi este un "copil mare intr-un copil mic" care s-a maturizat mult prea devreme, coplesit de problemele familiei sale. Edi are o familie numeroasa formata din 9 membri, de curand aceasta "imbogatindu-se" cu o pereche de gemene. Mama sa este acum in concediu postnatal, iar tatal lucreaza ca spalator de vase intr-un restaurant. In plus, Edi vrea sa-si ajute si fratele mijlociu care in urma unui accident la varsta de 3 ani prezinta arsuri pe tot corpul si are nevoie de o operatie de grefare a pielii. Edi a fost nevoit sa munceasca inca de cand avea 10-12 ani pentru a-si ajuta parintii si fratii mai mici. A inceput cu impachetarea lenjeriilor de pat. Niciodata nu i-a fost rusine cu munca sa, ci din contra, se simtea mandru ca poate fi util. Apoi a lucrat intr-un atelier de croitorie. A reusit sa mearga o perioada in paralel si cu munca si cu scoala, dar in cele in urma, coplesit de probleme, a pierdut doi ani de scoala. Edi a intrerupt cursurile Liceul Tonitza, sectia de Arte plastice, in clasa a X-a. Este foarte talentat, deseneaza si picteaza. Acum, Edi a ajuns sa-si ajute financiar familia din hainele pe care le creeaza si le vinde pe internet si din prestatiile lui ca dansator.

 

Sursa: http://www.realitatea.net/

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii