Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:03 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

S-a „amenajat” un nou loc de parcare în piața Brotăcei. Fix pe trecerea de pietoni

ro

20 Jun, 2016 11:53 4024 Marime text
Încă un șofer se înscrie în categoria „Parchez ca un bou”. De această dată avem ca și protagonist un șofer care a parcat chiar pe trecerea de pietoni.
 
Totul s-a petrecut în cartierul Brotăcei, în zona pieței, când șoferul unui  Volkswagen‎ Touareg și-a lăsat mașina parcată în locul destinat pietoninilor astfel, oamenii care doreau să tranziteze zona, erau nevoiți să ocoleasă bolidul în afara trecerii de pietoni. 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • liliana 16 Aug, 2016 14:59 exact asta spun si eu ,cum sa se invete minte daca nu le arata numarul de inmatriculare.Azi un sofer a fost apostrofat ca a blocat circulatia,stiti ce a raspuns?asta e Romania,nu este asta Romania,romanii sunt cei care gresesc,nu tara greseste.
  • Iuri 20 Jun, 2016 14:14 Se impune un pasaj subteran pentru pietoni in aceasta zona, si ar trebui si in intersectia blv Tomis, cu Tulcei si Suceava, este mult mai practice pasajul subteran pietonal, nu ar mai fi atitea accidente in zona, si traficul s-ar fluidiza..sunt multe masini, nimeni nu este vinovat, dar trebuie analizata aceasta posibilitae e a afce un pasaj subteran,
  • OCTAVIAN 20 Jun, 2016 13:44 De ce nu ati postat si nr. masinii acestui nesimtit ? Caracatitele sunt in MAMAIA acum unde se fac bani adevarati (a se citi SPAGA )