Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:20 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ruxandra Dragomir, mesaj pe Facebook pentru cei care spun că Udrea este însărcinată

ro

13 Mar, 2015 17:24 1648 Marime text
Ruxandra Dragomir a postat astăzi, un mesaj pe Facebook, după ce a vizitat-o în arest pe Elena Udrea, în care le răspunde într-un mod dur celor care susţin că fosta şefă a PMP ar fi însărcinată sau că i-ar fi  adresat cuvinte urâte colegei de celulă. 

Ruxandra Dragomir a postat un mesaj pe Facebook în care spune că a găsit-o pe Elena Udrea „din nou foarte tonică și puternică".

„Față de smiorcăielile pe care le auzim toată ziua de la marii bărbați ai politicii românești, Elena dovedește o forță interioară incredibilă. După toate abuzurile și umilințele la care a fost supusă, pe nedrept și fără probe, din răzbunarea a doi oameni care exercită discreționar și ocult puterea în România, reușește în continuare să zâmbească, să glumească și să râdă, încurajându-ne pe noi cei care îi suntem alături. V-aș spune mult mai multe lucruri, discuții serioase sau glume pe care le-am avut în timpul vizitei însă știu că multe se vor interpreta într-un mod greșit și răutăcios.
 
Când mă gândesc la situația ei profund injustă, mă apucă sila față de unii care se pretind jurnaliști, în realitate niște no-name-uri agresive, și care, de dragul de a-i bagă și pe ei cineva în seamă, inventează toate prostiile de pe lume.
 
Ultimele exemple: că Elena ar fi însărcinată sau că i-ar fi adresat cuvinte urâte uneia dintre colegele de cameră. Acestor oameni și tuturor celor care preiau și multiplică aceste mizerii, am un singur mesaj. Să vă fie rușine, mai ales dacă aveți și voi o mamă. Iar în cazul în care vă roade curiozitatea și doriți informația corectă ce mănâncă Elena, cum se simte sau cum arată, întrebați-mă pe mine", scrie Ruxandra Dragomir. 


Sursa: România TV

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii