Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:44 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Rusia. Bărbat ucis pe pista unui aeroport de un avion

ro

21 Nov, 2018 12:41 1396 Marime text
Un bărbat a fost ucis marţi seara pe o pistă a aeroportului moscovit Şeremetievo de către un avion în timpul manevrei de decolare, au anunţat miercuri forţele de ordine ruse, fără să explice cum a ajuns victima pe pista celui mai important nod aerian al Rusiei, potrivit AFP, preluat de Agerpres.

Bărbatul, în vârstă de 25 de ani, a fost lovit de ''una dintre roţile'' unui Boeing 737, care ''l-a rănit mortal în timpul decolarii'', a afirmat pe contul său de Twitter Comitetul de anchetă de pe lângă Parchetul General rus.

Incidentul s-a produs marţi pe aeroportul Şeremetievo, cel mai important aeroport al ţării, în jurul orei locale 20:00 (17:00 GMT). Avionul implicat, care aparţinea companiei ruse Aeroflot, nu şi-a întrerupt zborul spre Atena în urma acestui incident.

Într-o înregistrare video realizată la faţa locului şi difuzată pe Twitter, anchetatori ruşi afirmă că au găsit fragmente din jacheta şi şireturile de la pantofii bărbatului.

Ambasada Armeniei în Rusia a informat că victima este cetăţean armean, născut în 1993.

Potrivit unor surse citate de agenţiile de presă ruse, bărbatul făcuse o escală la Moscova, după ce fusese expulzat din Spania.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii