Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:44 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Rovana Plumb spune că retragerea lui Ponta este una temporară, neexistând posibilitatea ca el să se retragă și de la Guvern

ro

12 Jul, 2015 19:57 1313 Marime text
 
Președintele Consiliului Național al PSD, Rovana Plumb, a declarat că Victor Ponta a luat decizia de a renunța la funcția de conducere din partid "pentru a-și putea demonstra nevinovăția" și a precizat că nu există varianta ca premierul să se retragă din fruntea Guvernului, pentru că acest lucru ar genera "o criză politică majoră".
Ea spune că decizia lui Ponta "demonstrează clar preocuparea sa pentru partid, faptul că rămâne în continuare ca prim-ministru demonstrează că, până la capăt, împreună în coaliția la guvernare, vom răspunde așteptărilor românilor și ne vom duce la bun sfârșit toate angajamentele. (...) Sunt convinsă că Victor Ponta e nevinovat și cu toții așteptăm să revină la conducerea executivă a partidului''.
În privința posibilității ca Ponta să demisioneze și din fruntea Guvernului, Rovana Plumb a exclus această variantă. Ea a arătat că în această perioadă PSD se va pregăti pentru alegerile din 2016: "Victor Ponta, în calitate de premier, va fi prezent la toate reuniunile noastre politice, atât în cadrul BPN, CExN, cât și în cadrul Coaliției".
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii