Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:50 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Rovana Plumb le scrie liderilor PNL şi UDMR să pledeze pentru promulgarea Codului Fiscal

ro

16 Jul, 2015 22:08 1032 Marime text
 
Preşedintele interimar al PSD, Rovana Plumb, le-a trimis, astăzi, liderilor PNL şi UDMR o scrisoare prin care le cere să susţină noul Cod Fiscal, adoptat în unanimitate de Parlament şi aflat la promulgare. Apelul Rovanei este lansat în condiţiile în care preşedintele Iohannis a criticat noul Cod Fiscal şi a precizat că încă analizează oportunitatea promulgării actului normativ, votat inclusiv de parlamentarii liberali.
"Vă solicit aşadar dumneavoastră, tuturor liderilor de partide parlamentare din Opoziţie îndemnul de a susţine până la capăt noile Coduri Fiscale, acum, când mai este doar un pas până la adoptarea lor. (...) Promulgarea Codului Fiscal şi a Codului de procedura fiscală este esenţială pentru România, deoarece va transmite un semnal clar investitorilor că aceste măsuri vor intră în vigoare în perioada următoare, iar celor care au deja afaceri în România le va permite să îşi pregătească planurile pentru lunile şi anii care vin", se arată în scrisoarea deschisă transmisă copreşedinţilor PNL, Alina Gorghiu şi Vasile Blaga, precum şi liderului UDMR Kelemen Hunor.
Plumb mai susţine că, pe lângă scăderea TVA, care este "cea mai bună măsură luată în ultimii 10 ani", noile Coduri fiscale conţin o serie de prevederi care vor contribui la consolidarea creşterii economice.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii