Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:53 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Rompetrol a deschis o nouă stație de distribuție

ro

10 Apr, 2014 18:46 6647 Marime text

Rompetrol Downstream, membră a KazMunayGas International, a deschis astăzi o nouă stație de distribuție carburanți în Ișalnița. Localitatea se află pe drumul care face legătura între Craiova și Drobeta Turnu Severin sau Târgu Jiu, iar noua stație păstrează toate elementele definitorii conceptului de distribuție lansat de companie la sfârșitul anului trecut.
Stația, care are o suprafață totală de 2800mp, este prevăzută cu pompe rapide, dotate cu sisteme multimedia, parcare pentru autocamioane, skid GPL, servicii de internet WiFi și salon închis pentru fumători. În plus, oferă și servicii de restaurant, după un concept nou gândit, cu preparate de calitate. Investiția s-a ridicat la aproximativ 1,6 milioane USD.
„ Noua benzinărie este prima stație din cele 15 planificate pentru construcție în acest an, în cadrul proiectului de investiții pentru dezvoltarea rețelei de retail din România.
Compania este prezentă în județul Dolj prin 24 de stații (stații proprii, Partener Rompetrol, stații dedicate mediului rural – Rompetrol Expres), printr-un depozit de carburanți lângă Craiova și prin puncte de distribuție GPL. La nivel național, extinderea rețelei de distribuție a carburanților produși la rafinăria Petromidia se va concentra în zonele de nord-vest, sud-vest şi nord-est ale ţării” a declarat Felix Crudu, directorul general al Rompetrol Downstream.
În România,  compania operează peste 750 puncte de distribuţie carburanţi, dintre care 406 sunt staţii proprii, staţii Partener, Rompetrol Express.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii