Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:07 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Romeo si Julieta, varianta de la Constanţa! Care a fost de fapt motivul pentru care mai multe persoane s-au încăierat aseară, după accidentul de pe strada Soveja (galerie foto+video)

ro

17 Sep, 2017 11:32 10020 Marime text

Aseară, pe strada Soveja din municipul Constanţa a avut loc un accident rutier uşor. Conform oamenilor legii, o şoferiţă a lovit cu maşina doi tineri (o fată şi un băiat) de etnie romă, care traversau regulamentar pe trecerea de pietoni.

Se pare că cei doi tineri formează un cuplu, însă familiile lor nu sunt de acord cu relaţia de iubire.   
 
Ajunşi la faţa locului, familiile celor doi s-au certat şi s-au luat la bătaie.
 
Oficial, poliţiştii susţin că „la data de 16.09.2017, ora 20.20, pe strada Soveja din Constanta a izbucnit un conflict spontan între mai multe persoane, fiind necesară intervenția mai multor echipaje de poliție pentru aplanarea conflictului. În urma cercetărilor au fost identificați 7 bărbați din municipiul Constanța, cu vârste între 17 și 49 de ani, care au fost conduși la sediul Secției 2 pentru audieri. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de încăierare și tulburarea ordinii și liniștii publice“.
 
De-a lungul zilei de azi, cei şapte vor fi audiaţi.
 
Dacă în urma anchetei procurorii vor decide că se impune reţinerea celor şapte persoane, acestea vor fi duse în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv al Poliţiei Constanţa şi mâine duse în faţa judecătorilor cu propunere de arestare preventiv.   

În faţa oamenilor legii au ajuns: Ibazer C., de 49 de ani, Taizun C., de 27 de ani, Caner C., de 21 de ani şi Serhan E., de 18 ani. Din celălat grup sunt cercetaţi: Ener B., de 29 de ani, Elcan B., de 20 de ani şi Aidar S., de 17 ani.


 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Sam 18 Sep, 2017 19:45 Bravo jandarmeriei...ar trebui interventii chiar mai dure vizavi de etnia roma....cum este posibil sa tii 7 echipaje de politie blocate..ca sa-si arate ei muschii...
  • Anonim 18 Sep, 2017 19:07 După ce că nu s-au bătut sâmbătă S-au bătut acum iar poliția pe strada semănătorului
  • Anonim 18 Sep, 2017 07:43 Felicitări sincere jandarmeriei pentru actiunea promptă